Ruilen en Retourneren

Retour 

Toch niet tevreden over je aankoop? Of is het stuk? En voldoet je retour aan onze retourvoorwaarden? Dan storten wij zo snel mogelijk de orderwaarde terug (maximaal 14 werkdagen). De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourvoorwaarden

Als je een product wilt retourneren moet het aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. De retour wordt binnen de 14 dagen na levering aangevraagd en verzonden naar Marka clo
  2. Het product is in de onbeschadigde originele verpakking en verpakt in een verzenddoos of verzendzak
  3. Het product moet in originele staat geretourneerd worden, wanneer een product beschadigt en/of vies is, kunnen wij de retourzending weigeren.

Heb je een defect product ontvangen of een klacht over de levering van een product? Neem dan voor het retourneren contact op met onze klantenservice om onnodige verzendkosten te voorkomen. Als een product geretourneerd moet worden door een fout aan onze kant nemen wij deze kosten uiteraard op ons.

Meld HIER je retour aan

Let op: Producten die afgeprijsd zijn kunnen niet worden geretourneerd voor restitutie. Je kunt deze producten echter wel ruilen voor een ander item uit onze collectie of omwisselen voor shoptegoed.

Veel gestelde vragen

Is retourneren gratis?

Nee, helaas hebben wij geen gratis retour service. De kosten van een retour zijn voor de klant. Verzend je retour altijd met een track & trace zodat je kan zien wanneer hij bij ons aangekomen is.

Mocht je een verkeerd product hebben ontvangen, of moet je order terug door een fout aan onze kant? Neem dan contact op met info@markaclo.com

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij streven ernaar om de retouren die geleverd worden binnen 10 werkdagen te crediteren.

Is na 14 dagen je geld nog niet teruggestort?
Dan is je retour waarschijnlijk nog niet binnen gekomen. We willen je dan vragen je track & trace naar ons door te sturen zodat we je alsnog verder kunnen helpen. 

Ik heb een defect product, wat nu?

We vinden het erg vervelend om te horen dat je een defect product hebt ontvangen of dat je aankoop eerder kapot is gegaan dan je verwacht had. Om je verder te helpen vragen wij je de volgende stappen te volgen:

- Stuur de informatie en klacht op naar info@markaclo.com

- Upload hierbij minimaal twee duidelijke foto's van de defect 

- Wacht op reactie van een van onze collega's voor een retourlabel en verdere informatie